لاچین سیر

املاک ویترین

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هلند

مجموعه : نکات سفر
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی هلند

وقت سفارت هلند توسط پارت ویزا انجام می شود.

 

مدارکی که باید علاوه بر فرم پر شده درخواست ویزا، در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید:

 

شناسنامه ایرانی: ترجمه رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتما موجود باشد.

 

اصل گذرنامه: اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزاخورده، تهیه کنید.

 

سه قطعه عکس رنگی: توجه داشته باشید، در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد. *عکس مورد نظر باید ویژگی‌های ضروری ذیل را داشته باشد:

 

عکس رنگی

 

تمام رخ

 

در ابعاد ۵. ۴* ۵. ۳ که کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد (طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.)

 

آدرس محل کار و منزل به طور دقیق

 

اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

 

برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی

برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار

برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.

برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

 

ترجمه‌ سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

 

بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد هلند.

 

در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌ شده‌ هتل در هلند برای کل مدت اقامت.

 

بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ(متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند) این بیمه باید:

هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی

هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد.

تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد.

حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو است. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور هلند داشته باشد.

 

 

شرایط برای صدور ویزای اسلواکی:

 

وقت سفارت اسلواکی توسط پارت ویزا انجام می گردد

در صورت تمایل برای درخواست ویزا، اتباع خارجی باید با سفارت و کنسولگری اسلواکی به منظور دریافت اطلاعات دقیق و به روز در مورد شرایط ویزا تماس حاصل فرمایند. زیرا اطلاعات کلی ارائه شده در زیر ممکن است به طور کامل نیازی به ویزا در کشور سوم نداشته باشد.

 

به طور کلی، هنگام درخواست یک ویزای شنگن، اتباع خارجی باید موارد زیر را ارائه دهند:

 

فرم ویزای شنگن کامل شده

 

عکس تمام رخ رنگی 3 در 3.5

 

سند مسافرتی معتبر که حداقل باید 3 ماه بیشتر از اعتبار مورد نظر ویزای درخواست شده و باید در 10 سال گذشته صادر شده باشد. سند حداقل حاوی 2 صفحه خالی باشد.

 

اسنادی که هدف و شرایط اقامت برنامه ریزی شده را نشان دهد (دعوتنامه، ووچر در مورد سفر سازمان یافته)

 

اسنادمربوط به محل اقامت به عنوان مثال:

ووچر/ رزرو، تأیید محل اقامت هتل و ارائه خدمات.

یک دعوتنامه شخصی برای تایید اینکه متقاضی در محل شخص دعوت کننده اقامت داشته باشد.

 اسناد دیگر.

 

اسناد تأیید کننده معیشت کافی، به عنوان مثال:

پول نقد در یک ارز آزاد قابل تبدیل.

چک سفر.

اظهار صورت حساب بانکی تایید کننده این که متقاضی در 12-6 ماه گذشته درآمد منظم (حقوق، حقوق بازنشستگی) داشته است؛

اسناد دیگر حفاظت از  سرمایه در یک ارز قابل تبدیل.

مبلغ عمومی برای پوشش هزینه های زندگی تعیین نشده است، اما بودجه باید برای طول و هدف اقامت و هزینه های زندگی در کشورهای مقصد نهایی یا کشورهای منطقه شنگن کافی باشد. در یک گذرگاه مرزی اسلواکی از شهروندان خارجی ممكن است خواسته شود كه نشان دهند كه دلایل كافی برای پوشش هزینه های زندگی در طول مدت اقامت مشخص شده در ویزا را به میزان 56 یورو برای هر فرد در روز دارند.

 

اسنادی که توانایی ارزیابی قصد متقاضی را از ترک قلمرو کشورهای عضو داشته باشد قبل از انقضای ویزا درخواست شده، برای مثال وسیله حمل و نقل – بلیط پرواز هوایی / اتوبوس / قطار (بدون باز کردن) است. در هنگام سفر با وسیله نقلیه موتوری، متقاضی باید گواهینامه رانندگی معتبر و گواهینامه جاده، گواهینامه بیمه مسئولیت شخص ثالث موتور (به اصطلاح کارت سبز) ارائه دهد و  مالکیت دارایی های کافی برای سوخت را نشان دهد.

 

بیمه درمانی مسافرتی. بیمه باید تمام هزینه هایی را که ممکن است در ارتباط با بازپرداخت متقاضی به کشور خود به علت مشکلات بهداشتی، درمان فوری پزشکی، درمان اورژانس بیمارستانی و یا مرگ ناشی شود، پوشش دهد. بیمه سفر باید برای تمام کشورهای عضو شنگن و طول مدت اقامت متقاضی اعتبار داشته  باشد. حداقل مبلغ بیمه 30000 یورو  نیاز  است. اعضای خانواده کشورهای عضو اتحادیه اروپا یا EEA از تعهد ارائه بیمه درمانی مسافرتی معاف هستند. چنین معافیتی به اعضای خانواده شهروندان اسلواکی اعمال نمی شود

 

اسناد دیگر. برای اهداف روند درخواست ویزا، سفارتخانه یا کنسولگری ممکن است از اتباع خارجی بخواهد مدارک دیگر را برای تأیید اهداف اعلام شده از دیدار و قصد متقاضی برای بازگشت به کشور خود یا کشور اقامت خود بفرستد.

 

 

مدراک مورد نیاز برای اخذ وقت توریستی اسپانیا

نکته: لطفا قبل از ارسال درخواست وقت سفارت اسپانیا خود در تهران اطمینان حاصل کنید که بخش صلاحیت را بررسی کرده اید. تعیین وقت سفارت اسپانیا توسط پارت ویزا انجام می شود

 

 فرم ها: فرم درخواست ویزا پر شده با قلم آبی و یا نسخه چاپی از فرم پر شده آنلاین. امضا اصلی متقاضی در فرم درخواست باید وجود داشته باشد. دو نسخه کپی از فرم درخواست پر شده. لیست مدارک لیست مدارک باید به صورت پشت و رو چاپ شود. فرم تأییدفرم اظهارنامه

 

عکس ها: 3 عکس جدید؛ اندازه: 4.5 در 5/3 سانتی مترصورت و گوش ها باید 80 درصد عکس را پوشش دهند.عکس باید متعلق به 6 ماه اخیر باشد. زمینه عکس باید سفید باشد.

 

نامه متقاضی: هدف سفرتاریخ سفرتمام نامه ها باید شامل اطلاعات اشخاص همراه شامل اعضای خانواده، دوستان یا همکاران تجاری که به هدف مشترک سفر می‌کنند، باشد.

 

نامه اشتغال به کار

 

بلیط سفر.

 

بیمه مسافرتی: بیمه شرکت طبق دستورالعمل اتحادیه اروپا است. بیمه باید حداقل 15 روز پس از زمان بازگشت به ایران معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه 30.000 یورو یا 50.000 دلار است. اعلامیه بیمه مسافرتی که توسط متقاضی امضا شده است.

 

رزرو هتل برای سفر

 

لیست حقوق های دریافتی حداقل 6 ماه گذشته

 

صورت حساب شخصی یک سال اخیر متقاضی یا حداقل 6 ماه اخیر با مهر و امضای بانک (صورت حساب آنلاین بانکی قابل قبول نیست.)

 

رسید پرداخت مالیات بر درآمد (V-RTI) برای سه سال گذشته

 

گذرنامه: گذر نامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اقامت در اسپانیا اعتبار داشته باشد و حتما دارای دو صفحه ی خالی باشد. برای درخواست ویزا نباید بیش از10 سال از تاریخ صدور گذرنامه گذشته باشد. حداقل 2 صفحه ی آن خالی باشد. فتوکپی تمام صفحات گذرنامه فعلی (از جمله صفحات خالی) و پاسپورت قدیمی (در صورت وجود). برای متقاضیان خردسال: در صورتی که متقاضی خردسال با یکی از والدین سفر می کند، اجازه نامه والد دیگر برای سفر کودک الزامی است. فرم درخواست ویزای شینگن باید توسط والدین امضا شود.در صورتیکه کودک به همراه کسی غیر از والدین خودش سفر می کند یا فقط یکی از والدین به سفر می رود، نامه رسمی موافقت والدین الزامی است. کپی پاسپورت پدر و مادر با امضای خود آنها، توسط دفترخانه رسمی باید تایید شود. مدارک مالی والدین. تعهد نامه، نامه موافقت، لیست مدارک مورد نیاز BLS باید توسط والدین امضا شده باشد. برای دانشجویان و محصلان: نامه اشتغال به تحصیل همراه کپی کارت شناسایی.

 

ویزای تجاری – کاری (بیزینس- Business):

این دسته از ویزا برای افرادی که مایل به اقامت در اسپانیا برای مدت حداکثر 3 ماه برای اهداف تجاری هستند (برای امضای قرارداد و غیره)، برای افرادی که مایل به اقامت در این کشور هستند، اجازه نمی دهد تا فعالیت های حرفه ای را انجام دهند. متقاضی باید مدرکی مبنی بر این که او در این رده قرار دارد را ارائه دهد.

 

مدراک مورد نیاز برای اخذ وقت تجاری اسپانیا

فرم ها: فرم درخواست ویزا پر شده با قلم آبی و یا نسخه چاپی از فرم پر شده آنلاین. امضا اصلی متقاضی در فرم درخواست باید وجود داشته باشد. دو نسخه کپی از فرم درخواست پر شده. لیست مدارک لیست مدارک باید به صورت پشت و رو چاپ شود. فرم تأییدفرم اظهارنامه

 

 عکس ها: عکس جدید؛ اندازه: 4.5 در 5/3 سانتی متر صورت و گوش ها باید 80 درصد عکس را پوشش دهند. عکس باید متعلق به 6 ماه اخیر باشد. زمینه عکس باید سفید باشد.

 

نامه متقاضی: هدف سفر تاریخ سفر تمام نامه ها باید شامل اطلاعات اشخاص همراه شامل اعضای خانواده، دوستان یا همکاران تجاری که به هدف مشترک سفر می‌کنند، باشد.

 

نامه اشتغال به کار

Invitation letter from the Spanish company in Spanish language or both in English and Spanish… Letters issued only in English will not be accepted. This will be an obligatory requirement.

Support letter from the Iranian company

بلیط سفر.

رزرو هتل برای سفر

بیمه مسافرتی: بیمه شرکت طبق دستورالعمل اتحادیه اروپا است. بیمه باید حداقل 15 روز پس از زمان بازگشت به ایران معتبر باشد حداقل پوشش بیمه 30.000 یورو یا 50.000 دلار است. اعلامیه بیمه مسافرتی که توسط متقاضی امضا شده است.

 

لیست حقوق های دریافتی حداقل 6 ماه گذشته

 

One year or at least six months personal bank statement with original signed and stamp of the bank (online bank statements are not acceptable).

 

سید پرداخت مالیات بر درآمد (V-RTI) برای سه سال گذشته

 

گذرنامه: گذر نامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اقامت در اسپانیا اعتبار داشته باشد و حتما دارای دو صفحه ی خالی باشد. برای درخواست ویزا نباید بیش از 10 سال از تاریخ صدور گذرنامه گذشته باشد. حداقل 2 صفحه ی آن خالی باشد. فتوکپی تمام صفحات گذرنامه فعلی (از جمله صفحات خالی) و پاسپورت قدیمی (در صورت وجود). Old passport (if any). For Minor Applicants: In case the minor is travelling with either of the parents, affidavit from the other parent. Schengen application form signed by both the parents.No Objection Letter signed before a notary public by both the parents (if the minor is travelling with another person who is not the biological parents), or from the parent who is not travelling in favor of the other parent, allowing the minor to travel. Passport copy of the parent(s) with their signature, attested before the notary public. Financial documents of parents. Sworn declaration, Declaration form, Authorization letter, checklist in favor of BLS International signed by BOTH parents. برای دانشجویان و محصلان: نامه اشتغال به تحصیل همراه کپی کارت شناسایی.Invitation Letter from Spanish University /Institute- Admission Confirmation Letter. Transactions of the fee payment.Proof of sufficient economic means. Financial documents of parents must be accompanied by photocopy of the parent’s passports and a letter of responsibility

 

ورزشي
Xبستن تبليغ
ورزشي