مصرف ذغال اخته موجب خروج باكتریها از بدن میشود
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف ذغال اخته موجب خروج باكتریها از بدن میشود اما مصرف بیش از حد آن میتواند، موجب كاهش آب و املاح بدن شود.
مرتضی صفوی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: ذغال اخته سرشار از ویتامین C است و دارای قند فروكتوز و گلوكز كمی است.
وی گفت: پوست ذغال اخته تببر و در رفع اسهال مؤثر است، میوه آن اثر قابض دارد و مصرف آن در رفع اسهال و ورم معده بسیار مؤثر است. ذغال اخته از چسبیدن باكتری Ecoli به دیواره مجرای ادرار جلوگیری میكند و از ادرار دفع میشود.
این متخصص تغذیه اضافه كرد: ذغال اخته به خروج باكتریها از بدن كمك میكند و از رشد، تكثیر باكتری و بروز عفونت جلوگیری میكند. آب ذغال اخته خواص ترمودینامیك باكتریها در مجاری ادراری را تغییر میدهد و اجازه نمیدهد باكتریها آن قدر به سلولها نزدیك شوند كه به آنها متصل شده و عفونت را آغاز كند.
صفوی افزود: آب ذغال اخته برای مبتلایان به سنگهای كلیه مؤثر است و اگر جنس سنگهای كلیه كلسیمی باشد، آب ذغال اخته در رفع آن اثر چشمگیری دارد.
وی اضافه كرد: پلی فنولهای موجود در ذغال اخته موجب كاهش كلسترول بد خون میشود و برای سلامتی قلب مفید است.
صفوی افزود: ذغال اخته سرد است و مصرف بیش از اندازه آن موجب تهوع، اسهال، دل به هم خوردگی و سردرد میشود.
وی گفت: مصرف بیشت از حد ذغال اخته میتواند، موجب كاهش آب و املاح بدن شود و ممكن است موجب خونریزی معده و روده شود. مصرف ذغال اخته شسته نشده نیز ممكن است موجب بروز عفونتهای استخوانی، هپاتیت و زردی شود.
گردآوری : پایگاه اینترنتی تکناز